Saturday 2 July 2016

ZASE O ROK STARŠÍ

Ahooj!

Tak vás zdraví, teď už pozor... čerstvá DVAADVACÍTKA.. :) Ten čas letí jak namydlenej blesk, jakoby to bylo včera, co mi bylo 17 a já chodila pít Avanti s holkama do parku. Ale víte co, stejně nám je tolik, na kolik se cejtíme. Já se cejtím někdy na 25, někdy na 16, abych byla upřímná.. A lidi v práci si jen tak mimochodem mysleli, že slavím 27. narozeniny.... tak jsem nevěděla, jestli se smát... nebo brečet. A nakonec to udobřovali tim, že to mínění je samozřejmě kvůli mentalitě, ne kvůli vzhledu... :D

Stejně jako minulej rok jsem i tenhle rok trávila "svůj den" v práci, ale ono mi to nakonec až tak nevadilo, David totiž taky neměl volno a tak bych jinak asi skončila sama doma s flášou vína, jak nějakej lonely lůzr. Takhle jsem alespoň byla mezi lidma a i když jsem si včerejší den představovala trošičku jinak, bylo to i tak fajn. Menší ponaučení: Čím míň člověk očekává, tím líp! Poprvý v životě jsem ale zažila ten nepopsatelnej pocit, kdy stojíte uprostřed místnosti a zničehonic všichni hromadně spustěj "Happy birthday to youuuu" a nese se vám dortík s mega prskavkama a vy jen tak blbě čučíte, nevíte co říct a tetelíte se štěstím. Joo, to bylo fakt hezký. Včera dopoledne jsem ještě rychle upekla brownies do práce (jak na potvoru se mi tentokrát nepovedly, že jo),  D. mi pak vykouzlil překvápko v podobě dokonalýho prstýnku z Pandory, vzal mě do mýho oblíbenýho Breakfast Clubu (pokud budete někdy v Londýně, tam prostě musíte jít!) na brunch, kterej jsme zakončili procházkou k Tower Bridge...  :)

A tam vzniklo pár fotek...







Já tentokrát nešla na jistotu, ale zkusila jsem to, co měla jedna paní vedle u stolu - slaný waffle s kuřecím masem a javorovým sirupem a k tomu batáty. Bylo to chutný a hodně zajímavý, ale ty jejich pancakes s ovocem a šlehačkou asi už jen tak něco nepřekoná, co si budem povídat!


A představuju vám nejlepší šejky na celý planetě. 6 kopečků vanilkový zmrzliny a příchuť slanýho karamelu... tak co chtít sakra víc?! Když jsem se tohohle poprvý napila, tak jsem si říkala.."Joo, tak tohle je stoprocentně to známý nebevhubě"....


A vás se chci zeptat, co máte v plánu na prázdniny, jestli vás čeká nějaké to cestování...a pokud ano, tak kam/s kým ?:))  Závidím všem ty fotky z dovolenejch, já už si to vybrala v únoru.. :D A to jakože asi na hoodně dlouho. Ale co, stálo to za to! Mně v nejbližší době čeká týden s rodičema tady v Londýně a už se nemůžu dočkat, až jim ukážu všechny svoje oblíbený místa a všechny tajný a neturistický zákoutí. Chci, aby Londýn poznali úplně jinak, než je běžný, tak snad se mi to podaří na jedničku. Vy všechno můžete sledovat na instagramu (jana_pup) a taky na snapu (janapup), kde budu aktivní! :)

Mějte se krásně a brzy se ozvu <3


10 comments:

  1. Jani, super outfit a krásné fotky! teď mám z toho akorát chutě :D
    A dodatečně vše nejlepší k narozeninám :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. To ale nebyl účel, přísahám!:D A mooc děkuju:))

      Delete
  2. Krásné fotky a opožděně, HAPPY BIRTHDAY <33 Moc si užij týden s rodičema, už máš spešl plány?:)) Já se chystám týden po příletu ze Španělska na další dovču, pak nějaké ty výlety, narozeniny a vůbec, nacestuju se ještě dost. Ale to je přesně to, co na létě miluju!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kristýnko moc moc děkuju! <3 Mám pro ně vymyšleno právě až moc spešl plánů a vůbec nevím, jak to všechno stihneme :DD Ale musej vidět prostě všechno!! Tak to cestování upřímně závidím, já už mám vybráno...a momentálně je cestování pro nás vzhledem k našim plánům tabu. Každopádně moc si to užij a hodně foť! Ať se můžu kochat aspoň virtuálně...a kam vůbec vyrážíš? :)))

      Delete
  3. Oneskorene všetko najlepšie! Skvelé fotky a to jedlo, mňamy! A slané wafle? To musím vyskúšať! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jéé, děkuju moc! Slaný waffle určitě zkus, ale nečekej žádný "nebev puse", na sladký to prostě nemá no, co si budem.. :D

      Delete
  4. Wau, no teda dost dobrý fotky a jejich edit, celkově super počtení <3 Sledujiiii

    ReplyDelete
  5. Přesně i já v 17nácti jsem s holkami pila Avanti na lavičce, nejčastěji před nějakou párty. :-D Jéj, přijde mi to, jako kdyby to bylo včera. A už je mi 21 let. Vůbec mi to nepřijde, že ten čas tak rychle utekl... Všichni jsme se někde rozeběhly, aspoň máme hezké vzpomínky.
    Každopádně dodatečně všechno nejlepší. To překvapení muselo být krásné, jééé a ten oběd. Já jsem ještě nikdy neměla slané wafle. Když už jdu na wafle, tak jedině na sladké, ale také mě láká i jinačí verze. :-D Moc krásné fotky.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe, to asi každej z nás měl nějaký to "svoje" v mládí, stejně to bylo nejvíc fajn! Moc ti děkuju za krásný slova. Slaný waffle jsou zajímavá kombinace, ale u mě jasně vítězí sladká verze... :D

      Delete

Děkuju za odezvu a tvůj čas <3