Thursday 15 October 2015

CAMEL COAT

Konečně jsem našla ten svůj vysněný, béžový a lehce oversized kabát. Čekal tam na mě na Oxford street jako úplně poslední v mojí velikosti a hned jsme si padly do oka, prostě láska na první "oblíknutí" :). Celkově mi přijde, že na letošní podzim jako by se s kabáty roztrhl pytel a je opravdu z čeho vybírat. Já měla v merku ještě šedý, ale po jeho vyzkoušení jsem se vyloženě zděsila odrazu v zrcadle a usoudila jsem, že vypadám jak bezdomovec :D. Jak to máte s kabáty vy, už máte ten svůj vysněný? Jsem ráda, že minulý týden jsem konečně řádně vybavila svůj šatník na podzim a s ním i přicházející sychravý počasí a už se moc těším až se zachumlám do obrovský šály a roláku. Bohužel poslední týden jsem byla pořád jen doma, protože jsem si já blbec v půl 7 ráno cestou z práce koupila v mekáči ledovej smoothie. To, že už docela přituhovalo vem čert, když je chuť, tak je chuť, no znáte to ne?! Takže teď si mě moje hlasivky na oplátku pěkně vychutnávaj a vzaly si dovolenou. V práci jsem nebyla ani schopná se zeptat, kdo co chce k pití a když jsem se o to několikrát marně snažila - bez odezvy, vzdala jsem to a jen jsem proplouvala mezi lidma :D. Bez hlasu je to fakt hrůza a už se nemůžu dočkat, až budu moct zase normálně mluvit, tohle je fakt utrpení, kor pro mě!


Ale teď ještě jedna věc, o kterou jsem se s vámi chtěla podělit. I když svoji práci občas proklínám, nedávno jsem se přistihla, jak jsem byla šťastná a uvědomila jsem si, jak miluju práci mezi lidma, i když si často na některý zákazníky stěžuju. Bylo asi 5 ráno, casino poloprázdný,  já zívala nudou a na matech mi zůstala partička černochů, jejichž smích a hlášky se daly jen těžko přeslechnout. Věděla jsem, že klasicky seděj a dělaj, že hrajou, přitom chtěli jen horkou čokošku zadarmo. S pár kecama jsem je ale i tak obsloužila. Po chvilce jsem se s jedním z nich dala do řeči, vyptával se mě jak dlouho jsem v Londýně, jak se mi tady líbí a když zjistil, že jsem z čech, zasypal mě vtipnejma historkama z Prahy a já se nemohla přestat smát. Rozebírali jsme úplně všechno, od toho jestli se mi líběj černoši, jaký kluby musím v Londýně navštívit, každou chvíli padla nějaká ultravtipná hláška a já v tu chvíli úplně zapomněla, že jsem vlastně v práci. Nejvíc mě pobavilo, když jeden z nich vyprávěl jak byl v Praze v Karlovejch lázních a koukal na místní holky, jak v nich mizí jedna sklenka vína za druhou a vrtalo mu hlavou, kde na to jako berou. Pak přišel na bar a po zjištění, že sklenička stojí v přepočtu 3 libry do sebe začal klopit rovnou celý flašky :D. Nakonec naše debata skončila tím, že všichni jeho kamarádi nutně musej do čech, když je tady všechno tak hrozně levný! Tak jsme si sedli, že mi přišlo, jak když jsem šla někam do hospody felit s partou černochů. Bylo to hrozně fajn. Tohle jsou ty nepopsatelně krásný momenty na životě tady. 




A teď něco málo k outfitu..ten kabát nejvíc miluju a určitě se tu s ním objeví v nejbližší době spoousta  kombinací, tak se těšte :)). Mimochodem to bych nebyla já, aby se mi zase něco hned z kraje nestalo, takže hned další den jsem zjistila, že mi ho nějakej tydýt v tom šíleným davu, kterým se denodenně prodírám do práce, propálil :D..paráda! Další super kup byly tyhle ankle boots z New Looku. U mě bylo letos shánění podzimních bot na opravdu velkou štaci. Mojí podmínkou je hlavně pohodlnost a tu bohužel většina bot, který nějak normálně vypadaj, nesplňují..nakonec jsem našla ty nejpohodlnější <3






Co říkáte na můj outfit?:) 
Mějte se krásně a moc děkuju za každý komentář. Je to radost číst a moc si toho vážím. Pusu <3

14 comments:

  1. Kabát je krásný, miluju camel coat a fakt ti sekne;)

    ReplyDelete
  2. Tu rtěnku na tobě miluju a strašně ti to sluší celkově <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju moc Domčo, tvoje komentáře mě vždycky taak moc potěšej :*

      Delete
  3. Achhh, tenhle kabátek momentálně všude sháním a ne a ne ho najít.. :( proč musí být zrovna z Londýna a ně někde z ČR, grr... :D jinak věci a lidi, od kterých by jsme to nejméně čekali bývají vždy ty nejlepší :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já ho vidím teď snad všude, ve všech možnejch barvách a provedeních, takže myslím, že co nevidět ho někde splašíš! Ale je fakt, že tady jich mají fakt mraky..hlavně Primark :D Tak snad seženeš i ty ten svůj :)).

      Delete
  4. Miluju tvoje příspěvky! Jsou opravdu o něčem!!! A né tipu make up tutorial. Tešim se na kazdy tvuj novy prispevek tak doufam ze nas v blizky dobe budes zasobovat story ze zivota v londyne. Jak budete slavit vanoce, co jsi pritelovi nakoupila a co si ty prejes. Jen tak dál budu ti drzet palce at se ti tam dari a jsi mco stastná! Klára :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahoj Klári, tak tímhle komentářem jsi mi udělala fakt neskutečnou radost, děkuju tyjo! <3 Moc si toho vážím! Jinak určitě v nejbližší době sesmolím další postřehy z běžného života tady, takže se snad na co těšit :)). Vánoce budou pro mě letos takové smutnější...:/ jelikož budu poprvé bez rodiny a blízkých, takže to zatím nijak extrémně nehrotím. Ale to snad přijde. Každopádně na co se fakticky těším, je ta Londýnská vánoční atmoška, všude výzdoby, světýlka...stoprocentně budu všechnu tu krásu obdivovat a zároveň dokumentovat pro vás. Měj se krásně a ještě jednou moc děkuju!:))

      Delete
  5. Kabát je úžasnej a fotky jako vždy taky!! <3

    ReplyDelete
  6. Moc pěkný outfit! :)) moc se mi líbí ten camel kabát! Nějaký takový také sháním, ale bohužel se mi ještě nepoštěstilo :)

    www.stylesolution.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju Pavli :)). Pokud budeš mít možnost, zkus Primark, mají tam fakt super výběr všech barev a střihů. S kvalitou to už bude asi o něco horší, ale co bychom chtěli za ty ceny no..:D

      Delete
  7. krásny outfit ! milujem karamelovú farbu :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já taky, kor teď na podzim :)). Děkuju moc :)

      Delete

Děkuju za odezvu a tvůj čas <3