Monday 9 November 2015

RANDOM: LIFE LATELY

Ahooj všichni!

Konečně. Konečně jsem se dostala k tomu sepsat pro vás novej článek, se vším, co se poslední týden dělo. Připadá mi, že jak je tejden dlouhej, tak jen čekám na ty svý dva zasloužený dva dny off, jinak absolutně nic nestíhám. Vstanu ve 3 a mám hodinu....hodinu!!, než se zase setmí. Achjo. Taky z tý brzký tmy máte takový depky? Chci stihnout tolik věcí, třeba se chci konečně přihlásit někam do Health clubu (rozumějte FITKA, tady asi tak bambilionkrát dražšího jen kvůli spa a bazénům :D), chci začít plavat (což mi doporučila masérka na ztuhlý záda z práce, tak jsem zvědavá, jestli to pomůže) chci si projet jen tak Londýn na kole, chci navštívit nějaké galerie nebo výstavy, chci jít do divadla, do kina...chci toho dělat tolik, jenže není kdy a mně se zdá, že mi ten Londýn jen tak proklouzavá mezi prsty...A když už je čas, tak si buď můj hlas odejde někam na vandr a nebo jsem nemocná - už asi potřetí tenhle měsíc jen tak mimochodem. Prosím vás, nikdy nejezte v listopadu kopec zmrzliny na studený lavičce venku, vlastně ji radši nejezte vůbec. Ani když objevíte Haagen Dasz s příchutí těch karamelovejch sušenek ke kafi!! Nebo se vám to pekelně vymstí a budete fňukat jako opět já. Klasika. No, ale konec fňukání :)). Úterý se neslo ve znamení dámské jízdy s mojí milovanou Brigitte, vyrazily jsme do centra a hledaly jsme nějakej super klub, co pojede i ve všední den. Nakonec jsme zakotvily v Zoo baru na Leicster a myslím, že líp jsem vybrat nemohla :`D. Během dvou hodin, co jsme tam tak seděly a popíjely, se u našeho stolu zastavilo asi tak deset dotěrnejch a nechutnejch chlapů, který jsem já rázně posílala k šípku se slovy " What do you need??" :D. Ale i přes to byla sranda, prokecaly jsme zase hodiny a bylo to jedním slovem BEZVADNÝ!


Proč čekat než vám někdo koupí květiny, když si je můžete koupit sami!!:D Miluju ty barvy, miluju růže <3


 Dnešní posmutnělej Londýn..




Taky už jste propadly antistresovejm omalovánkám? Jestli je odpověď ne, tak šup do nejbližší trafiky pro tyhle peckový mandalový omalovánky pro dospěláky! A jo, jsou fakt uklidňující..asi na tom něco bude :))




City of London..


Třikrát hurá!! Konečně jsem zvedla zadek a přihlásila se tady do pořádný anglický knihovny. Je zadarmo, je útulná a je v ní tolik super knížek, který si mám v plánu půjčit, že budu potřebovat hoodně času a nebo častý jízdy metrem :D. Teď už chápu, proč tady všichni čtou v metru. A série Shopaholic se stává mojí oblíbenou - zhltla jsem jí jedním dechem a všem doporučuju, pokud možno v Aj, skvěle se to čte a je to mega vtipný!:))


Jeden z podzimních outfitů - Hunterky jsou tady pro mě nezbytnost :D


Největší závislost na tomhle zázvorovým čaji a taky nejlepší Chai Lattéčko <3 A v krámě se mi rozzářily oči radostí, když jsem uviděla tohle Biscoff máslo a jsem zvědavá jaký bude, ty sušenky jsou nej!:D Zkoušeli jste někdo?


Flowers..flowers everywhere...



 V práci to je poslední dobou sice vysilující, ale když vidíte, že to někdo ocení, je to ten nejlepší možnej pocit. Dostala jsem speciální odměnu za hard work na Halloweena a ani nevíte, jakou šílenou radost jsem z toho měla. Zatím jsem pořád ve zkušební době a každej měsíc jdu na tzv. Spotlight service, jednodušše řečeno, jdu do kanclu, kde si na mě "posvítí a pořádně mě proklepnou" :). Moje první výsledky nebyly nic extra, samozřejmě je to logický, jelikož kdybych hned první měsíc vysypala z rukávů deset VIP zákazníků, mohla bych ty tři další sezení rovnou překočit. Do příště jsem měla za úkol se naučit všechny čísla blackjacků, rulet a jejich umístění po casinu a 10 VIP. Samozřejmě jsem se na to tak trochu vykvajzla, takže si asi umíte představit můj zděšenej výraz, když si mě před pár dny zavolali do officu. Okamžitě jsem si na papírek nechala od kámoše vypsat 10 jmen a měla asi tak dvě minuty na jejich nabiflování se. Ufff! A dala jsem to s přehledem!!:)) Díky Joby! Dokonce mě supervisorka vychvalovala do nebes, jak jsem pořád hrozně positive a nedělám ksichty jako ostatní, když musím jít pomáhat třeba na bar...Strašně si přeju stát se supervisorkou/manažerkou a je to takovej můj momentální cíl. Vím, že zatím nemám moc manažerský schopnosti, ale za chvíli už to bude rok co se pohybuju v tomhle casino industry a chci toho sakra nějak využít!!:) Tak mi držte palce na mojí další cestě <3


Co dalšího mě v tý práci motivuje a baví, jsou všelijaký soutěže a challenge. Máme například každej víkend soutěž, kdo prodá nejvíc vodky a takhle dokonce soutěžíme i mezi casinama po celým Londýně. Poslední měsíc probíhala soutěž Masterchef, kdy jsme měli uvařit nějakej pokrm, typickej pro naší zemi a následně ho donést na ochutnání všem manažerům. Tak hádejte, co jsem dělala...řízky!:D Měl vyhrát jen jeden člověk a nakonec jsme všichni byli totálně v šoku, když jsme přišli do práce a tam leželo na zemi asi 20 dárkovejch tašek s šáňama, mega baleníma čokolád a taky dva výborný dorty..Bylo to hrozně hezký:))


Smažení řízků jak v závodní jídelně...:D

A konečně vám povím o dnešku. Navštívili jsme totiž jedno naprosto kouzelný místo, kde mají ty nejzářivější banány, nejčervenější jablka, nejvoňavější hrušky...ano, mluvím o Borough Market! Pro mě, jakožto milovníka ovoce, smoothies a domácích věcí..naprostej ráj na zemi :)). Všechno je z farem, čerstvé a v neposlední řadě je to taky pastva pro oči..a hlavně foťák. Najdete tu i super street food s nejlepším Pad thaiem a pokud jste v Londýně..rozhodně nevynechat!




Omluvte, že vypadám jak mrtvola :D Bohužel bez makeupu a opálení jsem zase opět jak ředitelka vápenky....
















A co vy, máte rádi trhy? Případně jaké a kde?:)) Těším se na vaše komentáře, jste nejlepší <3

3 comments:

  1. Jani opět skvělý článek <3 Já doufám, že přítele ukecám na Londýn ještě před Vánocemi nebo po zkouškovém, byla jsem tam naposled asi před 7 lety a už mi to město chybíí:) Jinak jsi skvělá, jak si jdeš za svým a máš vysoké cíle a chceš se v tom, co děláš stále zlepšovat! Moc ti držím palce!!:)

    ReplyDelete
  2. Máš vážně úžasné fotky! A rozhodně musím navštívit Borough Market! Připomíná mi boqueria market v Barceloně:)

    ReplyDelete
  3. Můžu se zeptat jakým foťákem fotíš? :)

    ReplyDelete

Děkuju za odezvu a tvůj čas <3