Friday 6 May 2016

10 věcí, které jste o mně nevěděli...

Ahooj!

Možná jste už natěšení na novou rubriku, kterou se bude pyšnit jen sám Londýn, ještě před tím tu mám ale jeden takový nevšední a uvolněnější článek, u kterého se (pevně doufám!) i pobavíte. “10 věcí, které jste o mně nevěděli” - téma, které čtu na blozích hrozně moc ráda. Za mě naprosto perfektní prostředek, jak se blogerce/blogerovi dostat trochu víc pod kůži. Včera jsem si dokonce po dlouhé době nechala dobrovolně od D. vyfotit outfit, jelikož poslední dobou byl scénař většinou následující - David: “Jani, nechceš třeba tady vyfotit? Pojď já tě vyfotím”. Já: “ Hmm. Ani né. Díky”. Relation ship goals každé blogerky! :D:D Ovšem nechtěla jsem do článku jen šoupnout fotky a šmitec vymalováno, takže ho obohatím tímto horkým křeslem, kde na sebe něco málo prásknu. Jste ready?! Tak jdeme na to! 



1) Ještě pár let zpět se mnou mamka měla těžký časy, byla jsem bordelář 1.třídy s laxním přístupem a odporem k jakýkoliv kulinářský a domácí činnosti. Vyrostl ze mě neskutečnej puntičkář s láskou k vaření, pečení a s abnormálními sklony k uklízení a perfekcionismu. Ou jé!

2) Jako malá jsem jedla toaleťák. Nevím jestli to byl následek toho, že mi mamka nechtěla zrovna v ten den vzít u kasy jednu točitou huba buba, ale řekněte mi prosim vás, že je tady mezi váma někdo, kdo ho taky s oblibou žvejkal. Díky!



3) Toaleťákem to ovšem nekončí, pamatujete si na takový ty pěnový kostky na hraní různejch tvarů a barev? Mamka je vždycky strkala pod dveře, aby nebyl průvan…tak ty já si dávala jako sváču. Teď si tak říkám, že já se jako dítě, co se týče obživy, docela vyplatila.. :D



4)  Nikdy nedokážu spát s peřinou normálně, tak, aby mi čouhala hlava, ale musím si do ní celou hlavu zabalit, tak že mi kouká jen obličej. Nevím, jak tahle fóbie z toho, že na mě někdo v noci půjde (takhle na mě samozřejmě nemůže, že jo) vznikla, ale provází mě už od dětství a dříve to byl i takovej extrém, že jsem si k posteli dávala matraci a vytvořila si tak ohrádku, aby na mě nikdo nemohl. Zní to dost psycho, co?

5) Jednou bych si chtěla sbalit celej svůj život do ruksaku, vzít Davida za ruku a vydat se stopovat napříč Evropou. Vařit si na vařiči, prát si prádlo v potoku, spát ve stanu zrovna tam, kde se nám to zalíbí a přivydělávat si dobrovolničením nebo sezóní prací. Třeba i jen na pár měsíců, ale chceme to zkusit :))



6) Jsem šíleně náladová a často měním názory dle okolností a vývoje událostí, jeden den je pro mě něco naprosto skvělý, další den je to nejhorší na celý planetě. Nenávidím tuhle svoji vlastnost a snažím se s tím bojovat, protože co si budem povídat, není to nejlepší. Jednu dobu se chci stát manažerkou v casinu, pak se rozhodnu, že chci studovat psychologii a nakonec z toho vzejde, že budu fitness trenérkou. Davidovi by už nepřišlo ani trochu divný, kdybych jednoho dne, hned po probuzení prohlásila, že budu dělat v akciích. Normálka, klasika, nic neobvyklýho. Neustále mám myšlenky na pochodu, vymejšlím kde co a furt se snažím přijít na to svý poslání. Snadno se pro něco nadchnu a snadno se toho zase vzdám. Je jen pár věcí, u kterých jsem zůstala delší dobu, jednou z nich je právě blog/psaní a tou další fitko a celkově zdravej životní styl. Trochu mě uklidnil jeden docela zajímavej článek o lidech, co jsou až moc kreativní a kdyby to šlo, dělají všechno dohromady. Tak to jsem, prosím, asi já!


7) Co mě fakt děsí jsou zcvrklý prsty z vany a jakmile se mě jima třeba David dotkne, začnu se hrozně ošívat! :D



8) Miluju vůni levandule, kávy, dřeva, zmoklejch silnic po dešti, lihovky a benzínu.

9) Jsem neskutečnej úchyl na všemožný sešítky, deníčky, diáře a to do listy, v papírnictví (kor v těch Londýnskejch) dokážu strávit klidně hodinu a když pak odcházím s nějakým super cute diářem v tašce, jsem taaakhle šťastná. Možná to souvisí i s tím, jak moc ráda plánuju, teď se třeba těším, až budu vytvářet našim obsáhlej itinerář na jejich výlet sem do Londýna za námi..a bez novýho notesu by to prostě nešlo, že jo.. :)

10) Dříve jsem zbožňovala romanťárny a takový ty klasický holčičí filmy, teď se nejradši podívám na nějakej akčňák, thriller nebo film, co má fakt zajímavej námět. Nechtějte po mě ale jména filmů, protože na tohle jsem fakt lojza a jsem schopná po shlídnutí nějakýho výbornýho filmu totálně vypustit jeho název… :D Pár těch oblíbenejch si ale pamatuju, takže mezi ně řadím všechny díly “Taken”, “Plán úteku”, “Vyměřený čas” , “Na hromnice o den více”, “Zmizení” a “Hra.


Určitě mi na sebe něco práskněte i vy do komentářů, případně dejte vědět, jestli jsme se v něčem shodli - nebudu si aspoň připadat tak blbě! :D A já se budu těšit u dalšího článku, pac a pusu <3

13 comments:

  1. Moc ti to sluší, zlato!<3<3

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. V pár bodech, si tě pamatuji :-) hlavně do toho bodu s matrací :-D :-* pěkný Janinooo :)

    ReplyDelete
  4. Super článok, outfit je takisto skvelý! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    ReplyDelete
  5. Nejkrásnější fotky! <3 toaleťák mě pobavil ;D v čem jsme si hodně podobný je fakt, že pořád něco vymýšlím..tohle bych mohla dělat, tamto napsat, tamto rozjet a potřebovala bych, aby měl den tak 50 hodin :D ne vždy to ale fakt uskutečním

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ty jsi zlatá, viiď. Mám radost, že ses i pobavila, účel splněn!:D No a taky je super, že nejsem jediná ztracená, co by chtěla dělat všechno a neví, kde začít :D :D Jsi můj člověk!

      Delete
  6. Máme hrozně moc společného, hehe :D Hlavně to s tou peřinou, taky spím zabalená tak, že mi kouká ven jenom obličej, myslela jsem si, že jsem jediná! Jinak překrásné fotky! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No tak to je pecka!!!:D A já si taky myslela, že jsem jedinej blázen, hehe!

      Delete
  7. Hlavu si sice perinou nezakrejvam, ale vzdycky si dam pres usi vlasy, aby mi do nich nevlez treba pavouk...:D:D:D

    ReplyDelete

Děkuju za odezvu a tvůj čas <3